У реальності Володаря перснів. 1.

“Для того, щоб утвердити свої позиції церква зробила все можливе, упевнившись, що історії про династію Грааля не зможуть просочитися в народі”

Про мовця


Сер Лоуренс Гарднер, Kt St Gm, KCD, KT St A, є всесвітньо відомим суверенним і лицарським генеалогом. Він займає посаду пріора кельтської церкви святого роду Сент-Колумби, а також відзначений як Ле-Шевальє Лабран де Сен-Жермен і наставник тамплієрів святого Антонія. Сер Лоуренс також є Президентським аташе Європейської Ради Принців (конституційний дорадчий орган, створений у 1946 році), а також Канцлер Імператорського і Королівського Двору Суверенітету Дракона.

Він офіційно приєднаний до благородної гвардії Королівського двору Стюарт, заснованого в Сен-Жермен-ан-Лей в 1692 році, і є якобітським істориком за призначенням, а також членом Товариства антикварів Шотландії.

 

“Я співпрацюю з низкою організацій – кельтська церква – одна з них, для якої я – ​​Великий пріор у Британії [тобто, кельтська церква Святого Роду Святого Колумба].

 

Створені церковні організації не дуже люблять кельтський рух, але таке утворення існує. Я також призначений Аташе Президента в організацію під назвою Європейська Рада Принців.

Рада була заснована в 1946 році, безпосередньо після війни. (Частина фінансування надходила з Австралії, а також з Америки). Це було в той час, коли в Європі панував величезний страх щодо нарощування подальших екстремістських правих фракцій, а також побоювання, що комуністична ліва криза може потрапити на захід. Тому було вирішено створити сторожовий комітет під назвою Міжнародна Урядова Рада, чиїм простим призначенням було стежити за надзвичайними політичними фракціями, та контролювати роботу парламенту.

 

Як з’ясувалося, їй не треба було дуже довго стежити, і, як тільки з’явився Європейський спільний ринок, він став набагато більш залученим до цього з 1960-х років. Раді дуже сподобалися ідеї торговельних угод і загальної взаємності, хоча вона й не схвалює те, що зараз розробили в Європейському Союзі.

Близько десяти років тому Рада змінила назву на Європейську Раду Принців.

 

Згодом у зв’язку із можливим створенням Європейського парламенту Рада уряду стала непотрібною. Насправді, ця Рада взагалі не була урядом: вона була просто консультативним органом, що складався з тридцяти трьох європейських королівських сімей. Це були як панівні роди, так і вилучені  або розрізнені, але, незалежно від цього, різні князі та принцеси цих сімей утворили Раду.

 

Довгий час їхнім завданням було дотримання конституційних положень в різних національних державах (європейські країни, за винятком Великобританії, мають письмові конституції). Тому, коли Європейський Парламент вирішить прийняти якийсь новий закон або нав’язати якийсь свій новий диктат, Рада князів(принців) може сказати: “Подивіться, ви насправді не можете це зробити, тому що це порушує, скажімо, пункт 7 у підрозділі (б) ) Конституції тієї чи іншої країни ».

Рада князів не є особливо політичною – це більше соціальна рада на практиці; і я призначений в якості аташе в силу того факту, що його президент з 1992 року був королівським князем Майклом Олбані, нинішнім спадкоємцем Королівського двору Стюартів – раніше панівного роду, який був скинутий у Великобританії з 1688 року.

Стюартів, з їхнім головою Ради від Габсбургів-Австрії, пов’язували з Королівською академією, яка була більш науковою установою.Тоді, у 1700-х роках, зокрема, ця академія була розенкрейцерською і алхімічною, тоді це можна було назвати словом — наукова. З часів Роберта Брюса канцлер цієї організації отримав титул принца Сен-Жермена. Цей титул мав мало спільного з самою особою Сен-Жермена із 5-го століття, але він прямо стосувався королівського двору Стюартів у Франції, у Палаці Сен-Жермен.

Титул канцлера змінився в 1700-х роках на графа Сен-Жермена, а в 1890-х рр. знову змінився, щоб стати кавалером Сен-Жерменом. Моє теперішнє звання – це Шевальє Сен-Жермен, звідки й береться все моє лицарство. На відміну від англійського лицарства, я належу до франко-шотландського, при Королівському дворі Стюартів Франції [за ратифікацією короля Людовика XIV в 1692], благородним орденом королівського палацу Сен-Жермен-ан-Лей біля Парижа].

Як прихильник Стюартів, я не в захваті від Ганноверів, як ви знаєте. Проте, я прив’язався до певного їхнього угрупування. Найдавніше товариство антикварів у світі, створене родом Ганновера [статутом короля Георга III Британії] в середині 1700-х років, є об’єднанням, що називається «Товариством Антикварів», яке в Шотландії формує доповнення до історичного- Урядового відомства.

Спочатку, починаючи з Родоводу Святого Грааля, я запланував серію з трьох книг на тему Грааля, що охоплюють близько 6000 років месіанської спадщини з часів Адама, через царя Давида і Ісуса, аж до наших днів.

 

Однак під час складання цього генеалогічного дерева та його захоплюючої історії виникла концепція іншої книги. Це відбувалося більшою мірою через попит, аніж було в планах, і я захопився думкою, що в цій серії все-таки буде чотири книги.Саме про цю четверту книгу й піде мова.

.

Родовід Святого Грааля охоплює історичний період з часів Ісуса впродовж останніх 2000 років. Згодом, Книга Буття Королів Грааля була написана для того, щоб відповісти на запитання що непокоїли читачів: чому ця королівська лінія Грааля настільки важлива? Чому вона була такою унікальною з самого початку в давні часи в Месопотамії?

Це було темою, яку ми обговорювали — месіанська спадкоємність династів Грааля (або Королів Драконів) була алхімічно задумана і призначена для ролі земного керівництва. Ми дослідили записи стародавнього Шумера, в яких говорили про богів Ануннакі та їхню «камеру створення».

 

Ми дізналися, що великі вулкани тієї епохи продукували загадковий ” Вогняний” камінь (білий порошок моноатомного золота), який використовувався для годування світлових тіл вавилонських королів і єгипетських фараонів.

Ця речовина мала приголомшливий вплив на ендокринну систему організму.

Зрештою, ми подорожували до витоків старшої лінії королівського спадкоємства (лінія, яка була генетично визначена мітохондріальною ДНК королеви дракона) аж до часу Мойсея. І ми відвідали храм, відкритий у 1904 році, високо на Біблійній горі Хореб, де виробляли цей одноатомний камінь.

Тепер ми розглянемо ці явища більш глобально, в сучасному світлі з точкою відліку в фольклорі та байці, що виходять за межі алхімічної сфери розуміння. І ми будемо розглядати, зокрема, багатовікові суперечки між священною кров’ю і церковним становленням. Ці історії та їхні історичні коріння (ніби зображені у казці, дитячій римі або готичній романтиці) становитимуть основу майбутньої книги під назвою «Лорди дракона: за межами порталу сутінкового світу».

Отже, сьогодні ми будемо вивчати світ міфів, магії та історичного факту, оскільки деякі з героїв популярної легенди насправді взяті з реальності. І, після завершення цієї розмови, ми відкриємо двері до однієї з найбільш інтригуючих, але придушених таємниць нашої спадщини.

Насправді, історії, пов’язані з Граалем (будь то «Попелюшка», «Робін Гуд», «Спляча красуня» або «граф Дракула»), кожна зберігає свої окремі таємниці і чари, прийнято вважати, що всі вони випливають із загальної історичної бази, яка походить з культури царів Грааля.

Незважаючи на те, що деякі з них походять з дуже давнього знання, більшість казок (як ми їх знаємо) збереглись вже у викривленій або зміненій алегоричній формі з Темних віків, середньовічних часів, коли переслідування так званих єретиків вело до католицьких інквізицій.

Серед найбільш відомих з цих “єретичних” християн у середні віки були катари (в перекладі “чисті”) з регіону Лангедок на півдні Франції.

У відповідності з традицією Дракона та Володарів Кільця Уроборосу, месіанська кровна раса була — ельфійською. Як ми згодом з’ясуємо, терміни “ельф”, “фея”, “піксі” і тому подібне — були назвами представників різних каст у цій царській послідовності (ієрархії).

Результат пошуку зображень за запитом "венера алхимия"

 

Уроборос (як детально описано в Книзі Буття Королів Грааля) був символом цілісності, єдності і вічності, зазвичай утотожнюваний зі змієм (у формі кільця), що їсть свій хвіст. З хрестом, розташованим під кільцем, емблема стає звичним символом жіночого начала — алхімічним знаком Венери (як зображено на обкладинці Книги Родовід (Буття) Королів Грааля).

 

Пов’язане зображення

 

 

 

Альтернативно, з хрестом, розташованим над кільцем, він стає чоловічим — кулею суверенних регалій. І коли хрест розташований в межах кільця, він стає символом самого Святого Грааля — Розі-круціс.

 

Катарською мовою старого Провансу жіночний ельф був альбі (elbe або ylbi), також Альбі називався центр катар у Лангедоку. Назва походить від вшанування матрилінеарної (материнської) спадщини династії Грааля, бо катари були прихильниками оригінального Альбі-гену – Ельфійської родової лінії від королев дракона, тобто від Ліліт, Міріам, Вірсавії та Марії Магдалини.

Саме з цієї причини, коли Симон де Монфор і армії Папи Інокентія III прийшли в цей край у 1209 році, його називали Альбігойським хрестовим походом.

Через 35 років у цій жорстокій кампанії було вбито десятки тисяч невинних людей, тому що мешканці регіону були прихильниками оригінальної концепції царства Грааля, на відміну від псевдо-традиції монархії, яка була впроваджена папським урядом.

Ця церковна влада панувала з 8-го століття аж до наших днів. Щоправда, факт залишається фактом — всі такі монархії та їхні уряди були нелегітимними.

Отже, що таке церковна влада? Це саме те, що нам зараз настільки знайоме. Стосується всіх монархів, які досягли своїх почесних звань завдяки церковній коронації — папою, або, у Великобританії, архієпископом Кентерберійським. З погляду справжнього престолонаслідництва, немає жодної потреби в коронації, тому що царське і королевне успадкування є, і завжди було, “в крові” — точніше, в мітохондріальній ДНК Сангреаль.

У давні часи царська влада була автоматичною, тому що це була алхімічна спадщина, яка на практиці не мала нічого спільного з пануванням над будь-ким або де-небудь. Однак, через незаконний диктат монархії були приведені під контроль Церкви, а магічне Царство володарів “персня” було витіснено матеріальним і територіальним пануванням папських королів.

Мабуть у вас виникнуть запитання, на кшталт, як династичні королі грааля дозволили цьому статися й не запобігли такому ходу подій. Чому ніхто не виступав за спадщину Святого Грааля?

Справа в тому, що вони робили все що могли; Катари, лицарі тамплієри, розенкрейцери. Справді, велика кількість гностичних груп і братств доклаладл зусиль до цього, і саме ця відкрита підтримка призвела до жорстоких тортур і страт папською інквізицією та полювання на відьом, яке продовжувалося впродовж багатьох поколінь.

До середньовіччя церква контролювала більшість європейських монархій (помітним винятком є хіба-що Шотландія, адже король Роберт Брюс і всі шотландці стали вигнанцями). Отже, Церква взяла під контроль та впливала на уряди, парламенти та навчальні заклади (як і сьогодні). І, якщо не за прямою вказівкою, то військові сили псевдо-царів діяли під командуванням Церкви.

Церква мала таку величезну фінансову, політичну та військову силу, що прихильники Грааля стали «підпільною течією», і жили в страху за своє життя на кожному кроці.

Вони були не тільки єретиками: для виправдання покарань їх нарекли чаклунами і некромантами. Оскільки вони не погоджувались із папським диктатом, очевидно були явними сатаністами! Жінки, звичайно, всі були повіями, але в цьому не було нічого нового; Римська церква вигадала цю догматичну класифікацію в часи її ранньої конституції!

Перш ніж розглядати деякі аспекти спадщини Кільця, важливо розглянути оригінальний документ, який зробив можливим пануванн римської церкви.

 

У цьому контексті я не використовую слово “важливий”, тому що реалізація цього конкретного документа ще 1248 років тому призвела до майже кожної соціальної несправедливості, яка з тих пір відчувається в християнському світі. Документ, на який я посилаюся, називається “Костянтинів Дар”. Вся монархічна і державна практика протягом століть базувалася на початковій постанові цієї Хартії, але, як ми побачимо, заповідь є цілком недійсною.

В другій половині VIII ст. в Франкському королівстві були написані фальшиві документи від імені Костянтина Великого які нібито дарували Папі Римському владу над містом Римом та Західно-Римською імперією. Насправді фальсифікація була частиною угоди між майордомом Піпіном III (Коротким), який прагнув отримати офіційний статус короля франків, і папським двором. Факт підробки довів італійський гуманіст Лоренцо делла Валла в творі «Про дар Костянтина» (1440 р.).

Сьогодні серед нас є люди, які під династичним правилом права Грааля є законними царями і царицями. Але багато хто династій, які царювали й пізніше, зробили це з малою або без суверенної спадщини. Вони зайняли свої позиції просто тому, що це дозволяло Церкві коронувати їх як своїх маріонеток.

Рухаючись вперед в історії від фараонів Єгипту, царів Давида та Юди і Царів Скіфії, ми прибуваємо в Темні віки з кельтськими царствами Європи і, по суті, для цієї історії, з королями Рибалками в Галії (яка пізніше стала Францією).

Саме завдяки такому тривалому періоду суверенітету Грааля, в кельтських колах ця традиційна історія зараз відноситься до “Темних століть” – про які, як нам кажуть, є так мало документальних записів. Існує, однак, досттня кількість збереженого матеріалу з цієї епохи.

 

Період “темний”, тому що Церква та імперські владики вирішили ввести нас в оману, видаливши документальні докази з освітнього середовища, щоб увічнити міф про те, що всі поза межами інституцій римської імперії були неосвіченими і все, що було в юрисдикції Риму було варварським.

Як викладено в «Родоводі Святого Грааля», Римська церква (заснована імператором Костянтином Великим у 4 столітті) мала мало спільного з назарянським стилем християнства, який він офіційно замінив і досі переслідувався. Це була зовсім нова гібридна форма “церковності”, з патріархальним устроєм, заснована на надуманому апостольському послідовності пап.

Окремий рух, що представляв давніх назареїв (часто називається кельтською церквою) діяв у опозиції під керівництвом династів Грааля з сім’ї Ісуса, і вони звалися «Деспозини», тобто спадкоємці Господа.

У той час коли двори «Лінії крові» деспозинів продовжували існувати вже у Європі, єпископи Римської Церкви прагнули підірвати цю традицію, і їм це вдалося у 8-му столітті, коли вони скинули королівство Меровінгів-рибалок франків після близько 300 років спадкоємності.

З несподіваним, надуманим занепадом цієї династії Грааля в 751 році на Заході був введений новий стиль царювання — не за правом спадкування, а за індивідуальним указом папи — і саме це призвело до того, що всі ці історії обернулися в казку та фольклор, які сьогодні настільки звичні. Нова традиція папського царства стала можливою завдяки так званому “Костянтиновому Дарові”, який, хоча тепер відомо, що був підроблений, не був відкритим для обговорення громадськістю у ті часи.

 

Документ був навіть датований і мав його передбачуваний підпис. Зміст полягав у тому, що Папа був обраним представником Христа на Землі, з усіма привілеями “створювати” королів як своїх підлеглих. Положення були введені в експлуатацію Ватиканом у 751 році, після чого Меровінги були скинуті, і вся нова династія була доповнена сім’єю, яка досі була мажордомами Королівського палацу (еквівалент прем’єр-міністрів).

Їх називали “каролінгами”, і їх єдиним королем якого можна вважати спадкоємцем (через якісь 236 років) був легендарний Карл Великий.

Саме псля цього вся природа монархії змінилася з інституту Хранителів на принцип “права вето”.

Відтепер папські монархи були територіальними правителями, а не патріархами народу. Завдяки цій фундаментальній зміні давній Кодекс Грааля (королівського служіння) було втрачено, а європейські царі стали слугами Церкви, які мали владу коронувати їх або зламати їх.

Як ми знаємо сьогодні, що “Костянтинів Дар” є підробкою?

 

Існує багато причин, але найбільш очевидним є те, що посилання на його Новий Завіт стосуються латинської версії Біблії. Це видання було перекладено і складено Св. Ієроном, який жив після 340 року, через 26 років після того, як Костянтин (який помер, так чи інакше, в 337 році) нібито підписав документ!

По-справжньому смішний аспект усього цього полягає в тому, що цей достовірність документу спростували близько 550 років тому, в епоху Відродження, але його переважний диктат, який закріпив Папу як вищого духовного і світського главу християнства, тримається й досі.

Як пояснювалося в книзі “Родовід Королів Грааля”, монархи спадкоємності Грааля називалися месіями, тому що в перші дні в Месопотамії та Єгипті вони були помазані жиром священного Мессе (святого дракона або крокодила).

Через це їх також називали Драконами. Дракон, що символізує мудрість, був втіленням Святого Духа, який, згідно з Книгою Буття, рухався на водах часу, а Грааль був вічним Кровним Королівством – Сангреалем. Спочатку, в старій Месопотамії Гра-аль, мав значення – Священної Крові Королів Дракона – і це вважалося «нектаром вищої досконалості». Стародавні греки називали його амброзією.

Концепція фей (у фольклорі) народилася безпосередньо звідси, будучи похідною від “фейт”(fair – справедливість, чесність, істинність – fairy – fey – fate – доля) і що стосується особливо “долі”. У кельтському світі, деякі королівські сім’ї (особливо ті, що належали Пендрагонам, або Головні Дракони), як кажуть, несли Фейську Кров — тобто долю народу або доленосну кров Родової лінії Грааля – у той час як Діви Ельфи Альбі-гена були призначеними берегинями Землі, світла зірок і лісів.

Але як сталося, що дракони, феї та ельфи історії огорнулися в саван надприродної загадки? Чому їхні історії були перенесені з світу реальності в сферу романтики і дитячої казки? Та як це стосувалося “Костянтинового Дару”?”

матеріал переклав і підготував

Остап Хмарний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *