Практичний Посібник з Кабалістичного Символізму Гарета Найта

Безумовно книжка просякнута теософським душком зазвичай не змушує очікувати чогось кращого аніж просте переливання з пустого в порожнє, таке властиве для ньюейджівського ореолу «Ери Водолія».

Тим не менш, із роботи буде що почерпнути для людини яка тільки освоює масонський символізм, карти таро і загалом цікавиться історією релігійної думки у порівнянні до сучасних реалій висвітлення цієї теми у мас медіа.

Гарету Найту вдалося донести ідеї синкретичного теософського погляду стосовно Кабали при цьому зберігши автентичну цілісність давнього вчення.

Книжка розділена на частини починаючи від практичної спроби переосмислення старозавітної думки відповідно до шляхів  описаних адептами Золотого Світанку, сфірот, а також їх співвідношення із таро і навіть пояснення несумісностей у дослідженнях Алістера Кроулі і його течії.

Кожен із розділів про окрему сфірот також доповнений і насичений філософським аналізом алхімічних співвідношень, картою таро у системі Золотого Світанку і символічними асоціаціями, зокрема, у сучасному масонстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *