“Новітні” технології в Біблії

Колись люди змушені були вірити в те, що зібрали для них у Біблії, тільки кількасот років тому, адже найдавніші єврейські писання (які були реорганізовані багато століть по тому) з’явилися тільки між 6-м і 1-м століттями до нашої ери, тому вони навряд чи будуть повністю автентичними у своїх розповідях про те, що відбувалося тисячі років тому. Майже вся біблійна космогонія була запозичена у шумерів, з чим погоджувався навіть наш земляк І. Я. Франко.

Деякі з них змушені були вірити навіть не тому що там написано, а поясненням богословів, через тотальну неграмотність, неписемність.

Та тепер, в силу того, що світ вже не такий як був раніше — наприклад, наші прапрадідусі й бабусі, навіть не мали таких слів як телевізор чи мікрохвильова піч в своєму словниковому запасі, ми в змозі поглянути навіть на ті ж давні тисячолітні знання зовсім по-іншому. Ми здатні прочитати Біблію наново навіть не заглиблюючись в усілякі теоретичні богословські концепції.

У тій ж Біблії є згадки про так звані “сучасні технології”, ба більш, вся Біблія просто суцільно просякнута розповідями про застосування у війнах зброї масового знищення, атомні вибухи, летючі кораблі, генну інженерію..

По-перше, навіщо богу потрібно було змушувати Адама впасти у «глибокий сон». Це була анестезія.

По-друге, потрібно взяти звідкись із тіла клітину, щоб створити інше тіло. “… і коли він заснув, взяв одне з його ребер і затулив те місце тілом» — по-сучасному це всього на всього опис завершення операції. Отже майстри-клонування могли швидко сформувати дорослу людину і змінити її стать.

Цікаво, що в шумерських клинописах Жінка Життя — Ніном-тін (Нін, що означає жінка, а ті — «Життя»). Проте інше шумерське слово, ті-і (з більш довгою вимовою і) означало ‘ребро’ – і саме через нерозуміння євреями двох слів, т’і та тi, Єві приписали дивну й неправильну історію про походження з ребра Адама.

кадр із фільму 5-тий елемент

У Виході Мойсей отримав вказівки щодо побудови Ковчегу завіту.

Винахідник Нікола Тесла писав у “Стіні світла”, що Мойсей повинен був бути кваліфікованим електричним інженером. Ковчег, підсумував Тесла, був дуже потужним “конденсатором”.

https://www.ancient-code.com/nikola-teslas-lost-papers-antigravity-technology/

Це створювало інтенсивні вібрації, які могли розбити твердий камінь. Ізраїльтяни застосували пристрій у бою і вигравали з ним війни.

У Самуїла,14/5:

“Один шпиль стримів на північ, проти Міхмасу, а другий на південь, проти Геви …”

4/8:

“… Горе нам! Хто нас урятує з руки цього могутнього Бога, що побив єгиптян усякими карами в пустині! … ‘

У II Самуїл

6 / 6-7 … проста людина на ім’я Узза, знехтував застереженнями, неправильно торкнувся Ковчега та зазнав ураження електричним струмом.

Як же дійшли до току Нахона, Узза простягнув руку до Божого ковчегу й ухопився за нього, бо воли його нахилили. 7. Та гнів Господній запалав на Уззу, й Господь ударив там його таки за цю смілість і він помер там коло ковчегу Божого.”

Остап Хмарний

Джерела:

https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_hitech21.htm

https://www.ancient-code.com/nikola-teslas-lost-papers-antigravity-technology/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *