Нам залишилось 2 роки?

“Всі ми любимо таємниці і майже кожен з нас на підсвідомому рівні, як заворожений, шукає відповіді на певні питання. Починаючи з народження,ми не раз намагалися дізнатися у себе: «хто ми? звідки ми? яка мета нашого перебування на Землі?». Підходячи ближче до теми конспірології, нам одразу уявляється групка людей, які сидять за круглим столом та керують усіма маріонетками на цій планеті. Мимоволі починаєш себе відчувати далекою, але приблизно схожою копією персонажа з фільму братів Вачовскі – Нео.
В 2005 році на форумі godlikeproductions.com з’явилась незвична персона. Повідомлення цієї особистості протягом кількох днів привели в збудження певні ділянки інтернет-простору. Хтось, названий Інсайдером, стверджував,що належить до родової лінії, яка править світом. Він обіцяв відповісти на будь-які питання, що тривожать читачів. Спочатку це виглядало як черговий інтернетівський фейк: на деякі нехитрі питання відповіді були надто банальними. Втім, надалі таємничий анонім змусив людей частково повірити у свою елітарність.
Людина, яка сколихнула тоді інтернет, явно зробила це не з проста. Адже слово “Інсайдер” (з англ. «Insider») означає особу, яка належить до будь-якої групи людей, що володіє інформацією, недоступною широкій публіці. Термін використовується в контексті, пов’язаному з секретною, таємною чи будь-якою іншою закритою інформацією. Чи можливо таке, що нік виправдовує своє значення?

Той, хто знайомий з діалектикою, одразу побачить, що відповіді Інсайдера навмисно провокували інших ставити більше питань, які вели до суті явищ. Одним з перших проблем, заданих інсайдеру, була: «Ви думаєте, що живете на певній планеті. Живете ви на ній насправді?». Відповіді,які почала давати ця людина, показали глибоке розуміння філософії, історії, метафізики, релігії, магії, політики і більше того. Ці відповіді були дуже оригінальними і докладними,а деякі змушували замислитися. Але не тільки це здивувало людей, яким пощастило спілкуватися з цією особою. Дивовижно те, що Інсайдер відповідав на запитання за дуже короткий проміжок часу. Охоплені теми були найрізноманітнішими,а відповіді – деколи докладні, а час від часу просто епічні. І з’являлися вони буквально через кілька хвилин. Як це можливо? Копіювання тексту з Інтернету? Як хтось зауважив, це було за межами можливостей звичайних людей. Деякі читачі були засмучені, інших це навпаки приваблювало, а в підсумку – все призвело до діалогу, в якому так багато відкрилося, що тепер це можна вивчати роками.
Після своєї першої появи на форумі Інсайдер зникає. Але проходить три роки і на іншому форумі сайту «Лотос» з’являється ще один схожий персонаж. Таких приходів всього було три і кожен раз ці особистості хотіли донести якусь інформацію.Так хто ж вони насправді?
Сам Інсайдер зізнався, що він така сама людина, як і всі. Проте між звичайними жителями Землі та його сім’єю різниця як між небом та землею. Саму свою групу Інсайдер називає “Елітною” і стверджує, що так їх найменували самі люди. До сім’ї належить група осіб, які протягом всієї історії людства керують цим світом. Вони мають повний вплив на економіку, політику, культуру, релігію – фактично, на все те, чим живе наше суспільство. Що ж, нам можна лише сподіватися на милосердя цих людей, адже невідомо як вони можуть повернути історію Землі на цей раз.

tumblr_n6cnvwQDsf1s4a8gko1_500

Боком ці володарі не обійшли й країни колишнього СНД. Інсайдер, який з’являється на форумі у 2008 році, чітко стверджував, що влада в цьому регіоні Євразійського континенту перейде до нього за 10 років. А зміни в політиці ми зауважуємо вже зараз. Невже він казав реальні речі? Щодо України, то йшлось про повний розкол країни на дві незалежні одне від одного держави. Коли ця інформація існувала вже 8 років тому, важко було повірити в те, що події справджуються саме по такому сценарію. Вже тоді Інсайдер пророкував, що столицею вже колишньої Східної України буде Харків, західної – Львів. Крім цього, проводяться різні заходи щодо фільтрації населення. Спочатку розділ планувався за допомогою екологічної катастрофи на річці Дніпро, але, як виявилось, знищення шляхом революції вигідніше та рентабельніше. Вочевидь,багато-хто почне розглядати дії цієї древньої династії лише з негативного боку. Та чи насправді наявність такої «вищої» сім`ї – негативна річ?
Філософія еліти проста і будується вона на метафізичних законах Всесвіту. За їх поглядами немає ні добра, ні зла. Усе це умовні частинки дуальності, яка має бути в гармонії. Світ тримається на законах карми та найголовнішому канону –закону Волі. Виходить, усе взаємопов’язано, не існує ніяких пробілів в нашій історії. Ми самі собі вибрали ці життя, самі обрали ким нам бути. За ними існує лише право нам запропонувати, ми можемо погодитись чи відмовитись. Це стосується абсолютно всього в нашому житті. Правду кажуть що життя – це сцена театру,а ми в ній – актори. Кожному надано право гарно зіграти свою роль, не більше.”

(Anonymous)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *